Blog uživatele berysek

Nová "česká" čtečka e-knih

Můj blog
Nedávno (15. listopadu) informoval portál eReading.cz o své nové čtečce. Na jejich doporučení jsem se na ni jel podívat do Euronicsu v pražském Palladiu. Zde jsou mé dojmy z velmi krátkého seznámení s touto čtečkou.
Oprava 26.11..
0
Vaše hodnocení: Žádné

Jak bylo na InstallFestu 2010

Můj blog

V pátek po obědě jsem se konečně sbalil a zamířil na „hlavas“. Rezza už čekal ve vestibulu, kde bylo dle předpokladů narváno pátečním stěhováním národa. Po zkrocení frontového hada, jsem si dal kouřovou na cestu a jali jsme se přesunout na perón, ze kterého měl vyjíždět náš vlak. Už na první pohled bylo vidět, že je něco špatně. Na našem nástupišti stál stále jiný vlak a cedule hlásala zpoždění 10 minut. Po chvíli se však tento vlak statečně vydal k odjezdu.

0
Vaše hodnocení: Žádné

Liberix meeting - Bačatka

Můj blog

O víkendu 22.-24. ledna 2010 proběhlo setkání spolupracovníků Liberix o.p.s. na chatě Bačatka v Rudě u Velkého Meziříčí.

0
Vaše hodnocení: Žádné

Nejmladší linuxák v ČR

Můj blog

Jmenuje se Daniel Beránek, váží 4140g, měří 52cm a narodil se dnes ráno v 1:15.

0
Vaše hodnocení: Žádné

Oslava narození malé linuxačky

Můj blog
Vzhledem k tomu, že se mi 5.10. narodila dcera (fotky na www.macicek.com ), hodlám tuto událost na říjnovém srazu oslavit a zapít. Doufám, že vás tam uvidím v hojném počtu. Omluvou je pouze vlastní smrt nebo služební cesta mimo republiku Wink
0
Vaše hodnocení: Žádné
Syndikovat obsah